Kocaeli Çayırova’da ikamet eden torunu Ümit Çalışkan’ın yanında yaşayan ve nüfusa 1924 yılında evlenirken kayıt olduğunu söyleyen Sıdıka Kaplan 6 kız 7 erkek 13 çocuk dünyaya getirdiğini belirterek; “ Çocuklarımın 4’ü ufakken öldü. 1’i ise öleli 4 yıl oluyor. 58 yaşında öldü. Çocuklarımın 7’si hayatta. En zor şey evlat acısı. Allah kimseye göstermesin. Burada torun ile yaşıyorum. Evlatlarımın her bir ayrı bir yerde. Beni Almanya’ya da götürdüler ama ben burada rahat ediyorum.” Dedi.
Torun Ümit Çalışkan ise Sıdıka ninenin kendisi ile birlikte 34 torunu olduğunu belirterek; “ 34 torun ise 75 çocuğu var. Anneannemin toplamda 109 torunu var. Allah ona uzun ömürler versin. “ dedi.
Sıdıka ninenin Almanya’da ikamet eden 63 yaşındaki oğlu Kasım Kaplan ise; “ Annemi birkaç kez Almanya’ya götürdüm. Faka orada durmak istemiyor. Bizlerde fırsat buldukça kendisini ziyaret ediyoruz, hayır duaları alıyoruz. Annem 15 yaşında evlenirken nüfusa kayıt olmuş. Şuan 107 yaşında olduğunu tahmin ediyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin.” Dedi.