Bulduğu 2 Bin 300 Lirayı Sahibine Teslim Etti

Samsun'un Havza ilçesinde bir vatandaş bulduğu 2 bin 300 lirayı sahibine teslim etti.

Bulduğu 2 Bin 300 Lirayı Sahibine Teslim Etti

Samsun'un Havza ilçesinde bir vatandaş bulduğu 2 bin 300 lirayı sahibine teslim etti.

23 Nisan 2016 Cumartesi 11:14
Bulduğu 2 Bin 300 Lirayı Sahibine Teslim Etti
Samsun Haber Samsun'un Havza ilçesinde bir vatandaş bulduğu 2 bin 300 lirayı sahibine teslim etti.

Sondaj Mahallesinde oturan Kazım Çelik evinden çıkarak şehir merkezine yaya olarak gelirken yolda saçılmış halde bir miktar para buldu. Bulduğu parayı toplayarak sayan ve 2 bin 300 lira olduğu anlaşılan parayı Kazım Çelik Havza Belediyesine gelerek tutanak karşılığında Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu’na teslim etti.

Kısa süre sonra İlyas Dilek isimli vatandaş para kaybettiğini belirterek belediyeden anons edilmesi isteğinde bulundu.

Kaybettiği paranın bulunduğunu ve belediyede olduğunu öğrenen İlyas Dilek parasını parayı bulan Kazım Çelik’in nezaretinde tutanak karşılığında Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu’n dan teslim aldı.

İlyas Dilek esnaf olduğunu ve senet ödemek için bankaya giderken parayı yanına aldığını belirterek; “ Para arabaya binerken cebimden düşmüş. Bir süre sonra paranın kaybolduğunu fark ettim ve parayı aramaya başladım. Bulamayınca Belediyeye geldim ve paramın burada olduğunu öğrendim. Sağ olsun abim parayı bulmuş buraya getirmiş. Beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Allah kendisinden razı olsun. Bu para bulunmasa sıkıntıya düşecektim. “ dedi.

Parayı bulan Kazım Çelik ise paranın sahibine ulaşmasından ötürü mutlu olduğunu belirterek; “ Ben sadece insanlığın gereğini yaptım.” Dedi.

Son Güncelleme: 23.04.2016 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.