Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Bal’ Liginde Var Olma Savaşı

BAL 4. Grup’ta geçtiğimiz hafta alınan sonuçların ardından lig karıştı. Havza Belediyespor ile Ladik Belediyespor yarışırken, Termespor galibiyet hasretine yine son veremedi

 BAL 4. Grup’ta geçtiğimiz hafta alınan sonuçların ardından lig karıştı. Havza Belediyespor ile Ladik Belediyespor yarışırken, Termespor galibiyet hasretine yine son veremedi

HAVZA’NIN LÜKSÜ KALMADI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta geçtiğimiz hafta alınan sonuçların ardından Samsun takımları arasındaki yarış kızıştı. Grupta Yeni Amasyaspor namağlup liderliğini sürdürürken, Havza Belediyespor 15 puanla 5. Sırada kaldı. Üst sıradaki rakiplerinden maç fazlası olan Kırmızı-Beyazlı ekibin önümüzdeki haftalarda puan kaybetme lüksü kalmadı.

LADİK HAYAT BULDU

Ladik Belediyespor ile Sinopspor deplasmanından çıkardığı 3 puan ile hayat buldu. Turuncu-Siyahlılar bir maç eksikle Havza Belediyespor’un 1 puan gerisinden 6. Sırada kendine yer buldu. Morallerin yüksek olduğu Ladik Belediyespor, ilerleyen haftalarda galibiyet serisi yakalayarak zirveye daha da yaklaşmanın planlarını yapıyor.

TERME KENDİNİ ATEŞE ATTI

Termespor ise oynadığı 9 maçta da taraftarının yüzünü güldüremedi. Lige kötü başlayan ve şanssızlığını bir türlü kıramayan Sarı-Siyahlılar, geçtiğimiz hafta sonu aldığı yenilgi ile kendini ateşe attı. Zirve şansını yitiren ve ligde kalma umudunu da yavaş yavaş kaybeden Termespor da ilerleyen haftalarda galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2284 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
709 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1056 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1066 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi