Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol turnuvası sona erdi.

Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol turnuvası sona erdi. Kupa töreni sonrası dereceye giren takım sporcularına ve okullara Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafında spor malzemesi ve eşofman takımı dağıtıldı.

Okullarda sporu yangınlaştırmak ve İl genelinde yapılacak olan turnuvada Havza’yı temsil edecek olan takımı belirlemek için Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada Sivrikese Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı birinci oldu.

Turnuva Havza 25 Mayıs Spor Salonunda oynanan final maçları ile sona erdi. Yapılan müsabakalar sonucunda birinci Sivrikese Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı, ikinci 25 Mayıs Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı ve üçüncü Ilıca Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol oldu.

Turnuva birincisi olan Sivrikese Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı aynı zamanda Samsun’da düzenlenecek olan turnuvada  Havza’yı temsil etme hakkını kazandı.

Turnuva sonrası takımlara kupaları Havza Milli Eğitim Müdür Uğur Sağlam, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ve Hadi Öz tarafından verildi.

Sağlam yapmış olduğu konuşmada sporun hem sağlık hem de sosyalleşme açısından önemli olduğunu vurgulayarak; “ Gençlerimizi spora yönlendirmek için elimizden gelen çalışmayı yapıyor ve spor faaliyetlerine desek veriyoruz.  Sporda asıl amaç sağlık ve sosyalleşme. Bunun yanında başarıda gelince daha zevki oluyor. Takımlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Kupa töreni sonrası dereceye giren takım sporcularına ve okullara Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafında spor malzemesi ve eşofman takımı dağıtıldı.

Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun okullarda yapılan spor faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek; “Burada dereceye giren öğrencilerimize Bakanlığımızın hediyesi  birer takım eşofman ve okullarımıza da spor malzemesi verdik. Amacımız okullarımızdaki spor faaliyetlerini arttırmak ve spora olan ilgiyi çoğaltma.” Dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2285 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
710 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1056 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1066 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi