Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Havza'da İki Ayrı Yerde İki Kişi Silahla Yaralandı

Samsun'un Havza ilçesinde iki ayrı silahla yaralanma olayı yaşandı. İlçeye Bağlı Çamyatağı ve Yazıkışıla mahallelerinde avlanmaya giden iki kişi kendi silahlarında çıkan kurşunlar ile yaralandı.

 Samsun'un Havza ilçesinde iki ayrı silahla yaralanma olayı yaşandı. İlçeye Bağlı Çamyatağı ve Yazıkışıla mahallelerinde avlanmaya giden iki kişi kendi silahlarında çıkan kurşunlar ile yaralandı. Yaralılardan Muhammet Mustafa Avcının ise hayati tehlikesi bulunuyor.

İlk olay, Havza’ya bağlı Çamyatağı Mahallesinde meydana geldi. Çamyatağı Mahallesi kırsalında ava çıkan İbrahim Açar (18) ayağının kayması sonucu düştü. Yere düşmesi sonucu av tüfeği ateş aldı. Tüfeğinin ateş alması sonucu elinden yaralanan İbrahiç Açar Havza Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesine sevk edildi.

İkinci olay ise saat 19.00 sıralarında Havza’ya bağlı Yazıkışla Mahallesinde meydana geldi. Yazıkışla Mahallesi kırsalında ava giden Muhammet Mustafa Avcı (18) birlikte av yaptığı arkadaşının tüfeğinin ateş alması sonucu arkadaşı E.P (17) tarafından kaza ile yaralandı. Ava birlikte giden E.P. Muhammet Mustafa Avcı'nın ruhsatsız av tüfeği ile oynarken silah ateş aldı ve Avcı karın bölgesinden ağır yaralandı. Ağır yaralanan Avcı'ya Havza Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Bilmeden kazaya sebebiyet veren E.P. olay yerinden sonra Jandarma’ya teslim oldu. Kazaya karışan tüfek jandarma tarafından el konuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2285 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
709 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1056 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1066 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi