Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Çeşmelerimizden Su Yerine Çamur Akıyor

Vatandaşlar ise şimdi soruyor. Yağmur yok neden sular çamur gibi akıyor dedi. Bölgenin en iyi su artıma tesisi olarak belirtilen Havza Su arıtma tesisi acaba çalışmıyor mu?

 Daha önceki yıllarda aralıklarla yağan yağmurdan dolayı içme suları yağmur suyu ile karıştığı için çamur akıyordu. Bunun için yetkililer yağmur suyundan dolayı çamur akıyor demişti. Vatandaşlar ise şimdi soruyor. Yağmur yok neden sular çamur gibi akıyor dedi. Bölgenin en iyi su artıma tesisi olarak belirtilen Havza Su arıtma tesisi acaba çalışmıyor mu?

İlçemiz vatandaşlarından gazetemize gelen yoğun şikayetler doğrultusunda ilçeye bağlı SASKİ su işletme şefliğinden konu ile alakalı gazetemize bilgi verilmesini vatandaşlarımız adına istiyoruz.

İlçemizin genel olarak her mahallesinden vatandaşlar, evlerinden akan çeşme sularının çamurlu olması nedeniyle içilemediğini söyledi. İlçemiz mahalle sakinlerinden İsmini vermek istemeyen vatandaşlar, "Bu nasıl iştir anlamadık, çeşmeyi açıyoruz su yerine çamur akıyor. Su artıma tesisi var, bu çalışmıyor mu? Bu kadarına pes, evlerimize içme suyu diye akıtılan su böylemi olacak.

İlçemizdeki bu durum halkımızın sağlığını tehdit etmektedir. Bununla beraber vatandaşlarımız su artıma tesisimiz var, para verip hazır su içiyoruz. Dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2284 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
709 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1056 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1066 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi