Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Cinayet Şüphelisi Kadın, Ruh Salığı Hastanesine Sevk Edildi

İlçemizde bir kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra jandarmayı arayarak teslim olan 23 yaşındaki kadın Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

 İlçemizde bir kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra jandarmayı arayarak teslim olan 23 yaşındaki kadın Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Havza Cumhuriyet Savcılığından edinilen bilgilere göre 16 Şubat akşamı ilçenin Eymir Mahallesi'nde komşusu Ercan Ünal'ı (42) yakın mesafeden av tüfeği ile vurarak öldürdükten sonra jandarmayı arayarak, olayda kullandığı silahla teslim olan ve akli dengesinin bozuk olduğu iddia edilen Hacer A. (23) cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre Hacer A.'nın ilk ifadesinde "Hoşuma gitmiyordu. Vurdum" ve daha sonraki ifadesinde "Bana tecavüz etti" dediği öğrenildi. Hacer A.'nin yapılan Jinekolojik muayene de her hangi bir tecavüz belirtisine rastlanmayarak bakire çıktığı öğrenildi.

Olay, 16 Şubat akşamı Hacer A. (23), Ercan Ünal'ı (42) henüz belirlenemeyen bir nedenle pompalı tüfekle evinin önünde yakın mesafeden öldürdü. Ardından 156 Jandarma İhbar Hattı'nı arayan genç kadın, cinayet işlediğini ihbar etti. Cinayet zanlısı, Ünal'ın evinin 150 metre uzağında bulunan babasının evinde abisine ait ruhsatlı av tüfeğiyle jandarmaya teslim oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2285 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
709 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1056 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1066 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi