Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Kaymakam Tanrısever'in İstiklal Marşı Kabulü Mesajı

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Tanrısever, yayımladığı mesajında şunları söyledi:

“İstiklal Marşı milletimizin vatan ve istiklal aşkıyla her türlü imkânsızlığa rağmen büyük inançla yürütülen kurtuluş mücadelesinin vatan şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından mısralara dökülmüş ifadesidir.

Yüce Milletimizin gönlünde taht kurmuş, birlik, beraberlik ve inancından aldığı güçle eşsiz bir mücadeleye attığı imzanın, milletin duygu ve düşüncesine tercüman olarak İstiklal Marşı; 41 vecih dizeyle tarihe not düşülmüş ve ölümsüzleşmiştir.

Milletimiz, sahip olduğu milli birlik, beraberlik ve kardeşlik idealini en güzel şekilde ifade eden İstiklal Marşımızı ilelebet muhafaza edecektir. Milli Mücadele günlerinin heyecanını ve coşkusunu içinde taşıyan İstiklal Marşımız, ay yıldızlı şanlı bayrağımız göklerde özgür bir şekilde dalgalandıkça milletimizin ortak sesi olmaya devam edecektir.

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 94’üncü yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2285 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
709 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1056 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1066 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi