Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Esnaf Kefalet Genel Kurulu Yapıldı

Havza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2015 Olağan Mali Genel Kurulu Belediye Kültür Sarayı Salonunda yapıldı.

 Havza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2015 Olağan Mali Genel Kurulu Belediye Kültür Sarayı Salonunda yapıldı.

Genel Kurul Divan Başkanlığını Alaçam Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu’nun yaptığı kâtip üyelikleri ise Havza Şoförler Odası Başkanı Ahmet Subaşı, Vezirköprü Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Şakir Demirkan ve Havza Madeni İşler Esnaf Odası Yön.Kur.Üyesi  Şaban Döndür’ün

getirildiği divan oluşumundan sonra olağan Genel Kurul açılışı Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ile başladı.

                Divan kurulu seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda sırası ile gündem maddeleri görüşüldü. Denetim kurulu raporunun da okunmasının ardından bilanço ve gelir gider hesapları da görüşüldü. Okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.

 Son olarak kürsüye gelen Havza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif Gökmen Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıya Sinop Es.Kef.Koop.Bşk. Cemal Gürsel Öz,  Asarcık Es.Kef.Koop.Bşk. Recep Demirtaş, 19 Mayıs Es.Kef.Koop.Bşk. Adnan Konaş, Yakakent Es.Kef.Koop.Bşk. Yaşar Genç, Ladik Es.Kef.Koop.Bşk. Ömer Tuna, Sinop Erfelek Es.Kef.Koop.Bşk. Vecdi Felek, Vezirköprü Es.Kef.Koop.Bşk. Şakir Demirkan, Alaçam Es.Kef.Koop.Bşk. Mehmet Aydoğdu,  Alaçam Esnaf Odaları Bir. Bşk. Vedat Özyılmaz ve Halk Bankası Müdürü Yılmaz Şıvgın yanısıra Kooperatif üyelerinin katılımları ile genel kurul yapıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2285 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
709 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1056 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1066 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi