Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Jandarma Traktör Kullanıcılarını Bilgilendirdi

Havza İlçe Jandarma Komutanlığı bağlı trafik ekibi tarafından Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi kapsamında traktör sürücülerine bilgilendirme yapıldı.

 Havza İlçe Jandarma Komutanlığı bağlı trafik ekibi tarafından Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi kapsamında traktör sürücülerine bilgilendirme yapıldı.

Tarımsal faaliyetlerin artması ile traktör kullanımın yoğunlaştığı bu günlerde olası kazaların önüne geçmek amacı ile Havza Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekibi tarafından Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi kapsamında merkeze kırsal mahalleleri ziyaret ederek traktör sürücülerine bilgilendirme yaptı.

Bu güne kadar 10 mahallede bilgilendirme toplantısı düzenleyen Jandarma Trafik ekibi son olarak Demiryurt Mahallesinde bulunan bir un fabrikasında traktör sürücülerine bilgilendirme yaptı.

Jandarma Trafik Tim Komutanı Ercan Sanver yapmış olduğu bilgilendirmede 2014 yılında 1’i ölümlü 7, 2015 yılında ise 11 traktör ve tarım makinelerin karıştığı kaza meydana geldiğini belirterek; “içişleri bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesinin amacı olası kazaları önüne geçmek. Bu maksat ile sizler ile buluşuyoruz. Malum kısa süre sonra tarımsal faaliyetler hızlanacak.  Sizlerin trafikte güvenli hareket etmeniz hem sizin hem de diğer sürücülerin can güvenliği açısından önemli.” Dedi.

Jandarma Trafik Tim Komutanı Ercan Sanver  ve Tim Komutan Yardımcısı Yusuf Arslan tarafından güvenli araç kullanımı, traktörlerde bulunması gereken tepe lambası, kedi gözü, bulundurulması gerekli evraklar ve genel trafik kuralları hakkında bilgilendirme yaparak traktörlerde denetim yaptılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2285 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
711 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1056 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1066 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi