Kategoriler

Samsun Haber-Havzahaber.tv

Kan Bağışı Kampanyası Başladı

25 Mayıs Atatürk’ün Havza’ya gelişi kutlama ve anma etkinlikleri kapsamında Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi ve Türk Kızılay’ının işbirliği düzenlenen ve üç gün sürecek olan kan bağışı kampanyası başladı.

 25 Mayıs Atatürk’ün Havza’ya gelişi kutlama ve anma etkinlikleri kapsamında Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi ve Türk Kızılay’ının işbirliği düzenlenen ve üç gün sürecek olan kan bağışı kampanyası başladı.

Kampanya Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Cumhuriyet Savcısı Samet Can Acar ve diğer protokol üyelerinin katılımı ile Mehmetçik Meydanında kurulan seyyar kan bağış çadırı ve otobüsünü ziyareti ile başladı.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Kızılay yetkililerinden kan bağışı çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever yapmış olduğu açıklamada bu yıl iptal edilen 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinlikleri yerine kültürel ve sosyal etkinliklere ağırlıklı verildiğini belirterek; “Bu bağlamda Belediyemiz ile birlikte düzenlediğimiz. Kan bağışı kampanyası sosyal etkinliklerimizden birisi. Havza Kaymakamlığı olarak katılımın yoğun olması için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Unutulamamalı ki kan ihtiyaç değil acil ihtiyaç. Bu neden ile herkesi kan vermeye davet ediyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yaşanan terör olayları nedeni ile festival etkinliklerinin iptal edildiğini hatırlatarak; “Bu yıl festivalimizi gerçekleştiremedik. Festival etkinliklerimiz yerine bu tür organizasyonlar ile iyi bir şeyler yapma çabasındayız. 3 gün sürecek kampanyamız sonucunda Kızılay’ımıza önemli miktarda kan bağışında bulunacağımıza inanıyorum ve herkesi kan vermeye davet ediyorum.” dedi.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Cumhuriyet Savcısı Samet Can Acar ve diğer protokol üyeleri kampanya kapsamında kan bağışında bulundular.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
2289 Kez Görüntülendi.
Arif Acar; İddialara Cevap Verdi
Siyaset
1695 Kez Görüntülendi.
Havza Belediye Başkanlığına Adı Geçenler
Güncel
711 Kez Görüntülendi.
Kardeş Şehirden Başkan İkiz’e Ziyaret
Spor
762 Kez Görüntülendi.
U-17 Havza Belediye, Atakum U-17'i Devirdi
Güncel
740 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
Ekonomi
1059 Kez Görüntülendi.
Rehber Personel Alınacaktır
Güncel
1041 Kez Görüntülendi.
Yıkım Kararı Olan Okullar İncelendi
Güncel
1067 Kez Görüntülendi.
Yayla Şenlikleri Çok Renkli Geçti
Spor
1062 Kez Görüntülendi.
3 Ulusal Otat Satranç Turnuvası Tamamlandı
Güncel
1639 Kez Görüntülendi.
Havzalılar Derneği’nde 2. Çavdar Dönemi