Geçen gece akşam yedi gibi, aniden elektrikler kesildi. Çok fazla paniklemedim, gelir diye bir otuz dakika bekledikten sonra 186yı arayıp, sorunun ne zaman giderileceğini sordum, sekiz gibi sonuçlanacağını söylediler.
            Türkiye’nin Başkentinde bu tür kesintilere alışkındım ama bu sefer gece yarısına kadar gelmedi. 22 Aralık 2012 kıyamet ihtimaline karşı aldığım yüz adet mum ve ışıldağımla, tam teşekküllü Cevat Kelle gibiydim.
            Zifiri karanlığa karşı, gece yarısına kadar mücadele ettim.
            Gece yarım gibi ümidimi kesmiştim, bu elektrik gelmez dedim, cep telefonumun bağlantısıyla Havzalılar Grubuna, ne var ne yok diye baktım, asayiş berkemal idi.
            Uyumaktan başka çare yoktu, zaten vakitte geç olmuştu. Ama ne mümkün uyumak, aklıma 30 Mart seçimleri geldi. Ya dedim; 29 mart 2009 da ki gibi elektrik kesintileri olursa, üstüne de bir ihtimal YSK nın SEÇSİS sisteminin veri tabanı çökerse, 48 milyon seçmen sayısı altı milyon birden artıp 54 milyon olursa, olursa olursa derken, uykuya dalmışım.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.