Merhaba saygıdeğer okuyucularım takip edenleriniz bilir. Ramazan ayında Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan başlıklı bir makale yazmıştım. Bu makalemin içerisinde ismi geçenlerden biride Sayın Nihat Hatipoğlu'ydu. Kendisinin bir tv programında, hakkımda bu tarz yazılar yazana karalayanlara hakkımı helal etmiyorum diye bir laf söyledi. Bunun üzerine bende acaba yazım ile Nihat Hatipoğlu'na bir yanlış mı yaptım yada kendisi bana kırılmışmıdır, diye kendisine mail attım ve helallik istedim.
         Bana dönüş yaptı ve bana yazımı okuduğumu ne yazıkki medyanın çok üzerine geldiğini ve kendisi hakkında bu söylenenlerin tamamen hayal ürünü olduğunu bildirdi. Bana hakkını helal ettiğini ve kendisine yaptığım bu yorumun ondan çok kendi davasına ( islam davası) zarar vereceğini bildirdi. Ve bu vebalin ağır olduğunu bana belirtti. Yazımı okuyanlar bilir benim amacım ne Nihat Hatipoğlu nede başka birini karalamak yada insanlar gözünde küçük düşürmektir. Bu makalem sadece alınan paralar ile neler yapılacağını ve bu kişilerin bu paraları hakedip etmediği hakkında yazmış olduğum bir makale idi. Bu yazımda isimler değişir Nihat Hatipoğlu olmaz başka biri olur sonuçta bu şekilde işleyen bir sistem var. Niyetim bunu insalara duyurmaktı, ve konuda adı geçen Nihat Hatipoğlu'ndan tekrardan özür dilerim. 
         Nihat Hatipoğlu yazdığı mailde yüzlerce kişiden helallik mesajı aldığını ve benim samimiyetime inandığını ve en uzunda bana yazdığını belirtti. Yazmış olduğu yazının tamamını burada paylaşmak istemedim. Çünkü buraya yazarsam belki başka düşüncelere yönlendireceğini düşündüm. Sadece şunu bilin isterim biz müslümanım diyen kişiye müslüman değil diyemeyiz. Kendi söylediklerine inanmakla sorumluyuz. Sayın Nihat Hatipoğlu kendi söylemi ile tek davasının islam olduğunu. Ve İslamın tek bir emri için bütün malını canını vereceğini, hiçbir zaman para talep etmediğini, pazarlık söz konusu olmadığını belirtti. Allah kendisinden razı olsun. Bizde söylenenlere inandık ve kendisi hakkında haksızlık ettik. Allah affetsin. Yanlız şu konuyuda  burdan belirteyim ikinci mailime cevap vermedi. Cevabını bekliyorum...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.