Ben bilfiil 8 yılı Askeri öğrenci, 31 yılı da o güzel ülkemin değişik yörelerinde geçmek üzere toplamda 39 yıllık görevim esnasındao şanlı üniformamıtaşımaktan onur ve gurur duydum. Her zaman,başlangıçta yaptığım“askerlik yeminime”sadık kaldım, kalmaya da devam etmekteyim.Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, laik Türkiye Cumhuriyetinin birliğive bütünlüğü doğrultusunda hareket ettim. 2014 yılının Ağustos ayında Albay rütbesindenemekli olmuş bir askerim.
Maalesef TÜRKİYEM 15 Temmuz günü yaşanan başarısız bir darbeye maruz kalmıştır. Yapılan kalkışma hareketi başta Türk Milletine, Demokrasiye ve Cumhuriyetimize karşı yapılmış bir ihanet hareketidir. Kesinlikle tasvip edilemez. Kendi vatan evlatlarına ve halkına silah çeken, kurşun sıkan, tankları üzerlerine süren, helikopterlerden ateş açan, uçaklarla bombalayan o ruhsuz satılmışların asker olduklarını düşünmek bile içimizi acıtmaktadır.Ancak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin itibarlı, vatansever, milletinin emrinde olan mensuplarının, halkımız tarafından her zaman ayrı tutulacağından şüphem yoktur.
Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ)
Her zaman söylediğim sözlerin ve fikirlerimin arkasında durmuşumdur. 30 yıl önce ne isem 30 yıl sonra da aynı çizgimi devam ettirmekteyim.O zaman da bildiğim doğruları dillendirdim, şimdi de dillendirmekteyim.
TSK her zaman yasadışı oluşumlarla mücadele etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Bu tür ihanet şebekeleri içerisinde yer alan personelini her türlü engellemelere rağmen ayıklayıp çıkaracak güçtedir. Geçmiş Milli Güvenli Kurullarında (MGK) alınan, her türlü disiplinsiz hareketlerinden dolayı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ilişiği kesilen birçok rütbeli asker personel için kimlerin ŞERH koyduğu da maalesef ortadadır. İşte bugün sahnede olanlar maalesef bu ŞERH konulanların saflarında yer alanlardır. 
Başarısız darbe girişimi içerisinde yer alanların ifadeleri doğrultusunda zamanı gelinceye kadar nasıl uyutulduklarını (gizlendiklerini) ifadelerinde okurken bile dehşete düştüm. Her kurum içerisinde nasıl yapılandıkları, kimlerden destek gördükleri, kimlerle irtibat içerisinde oldukları, nasıl haksız kazanç sağladıkları, insanların haklarını nasıl gasp ettikleri gün yüzüne çıktıkça daha da dehşete kapıldım. Bu yapılanların tamamı kul hakkına girmektir. Allah her türlü günahı affettiği halde, kul hakkını affetmiyor.
TSK de Ergenekon,Askeri Casusluk ve Balyoz kumpaslarıyla birçok VATANSEVER Komutan karga tulumba, suçsuz yere, yeri doldurulamayacak yıllarını, suçlarının ne olduğunu bilmeden hapislerde geçirdiler. Sözde suikast yapılacak diye arkadaşlarımızın evleri arandı, günlerce soruşturmaları devam etti. Suçsuz olduklarını bile bile huzursuz geçirdiler onca günlerini.
Her gün televizyon ekranına çıkarak, TSK ya onca hakaret eden sözüm ona yorumcular bugün farklı konuşmakta, dün ak dediğine bugün kara demektedir. Dün FETÖ terör örgütü tarafından kumpasa maruz kalanlar karşısında TSK yı yerden yere vuranlar şimdi tam tersini söylemiyorlar mı?
Öyle ki, BALYOZ kumpasının senaryosunu hatırlayın. Camiler ve şehirler bombalanacak, halkın üzerine ateş açılacak, Tanklar insanların üzerine yürütülecekti. Ve maalesef FETÖ Terör Örgütü kendi uygulayacağı bu senaryoyu Vatansever Askerler yapacak diye lanse etmedi mi?Kendi savcıları tarafından hazırlanan iddianamelerde yer verilmedi mi?
“Elhamdülillah Müslümanım”, ama iyi ve kötüyü, doğruyu ve yanlışı ayırt edebilecek durumdayım. Sırf beğendiğim, takdir ettiğim birisi söyledi diye “bu doğrudur” demem, araştırırım. Allah bana beyin vermiş. Neden? Her söylenene inanma araştır ve kendince doğru olanı bul ve yorumla diye.
Dün Fettullah’ ın ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığımda en yakınımdaki insanlar bile “ Bu adam Türkçe’ yi dünyaya tanıtıyor. Dünyanın her köşesine Türkçe okullar açıyor. Bunun tehlikesi nedir? Siz din düşmanımısınız?“ diyenler şimdi erdemlik göstererek benim haklılığımı belirtiyorlar. İnanıyorum o güzel yurdumun insanlarıbundan sonra başkalarının söylemleri yerine, kendi düşüncelerine değer verirler. 
Saygılarımla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.