Yaşam boyunca, kim bilir kaç kez ani gelişen kötü olaylarla; bu gelenler “pişmiş tavuğun başına gelmemiştir dediniz. Ben pişmiş tavuktan daha kötü durumlar yaşasam da, bir o kadar da “ Allah’ım, bu güzellikler mucizevi, çok mutluyum” dediğim çok günlerim olmuştur.

Yaşım ilerledikçe, sahip olduğum her şeyin değeri artıyor. Tersakan’ın kenarın da, annem ve yakınlarımla piknik yaparken de mutluydum, şimdi torunumla; o sevdiğimi alan İstanbul’da parkta, vakit geçirirken de. Hayatın bana sunduğu, ufak mutluluklara şükretmemin sebebi de, defalarca sevdiklerimin erken ölümleri ile sınanmamdır.

Siz siz olun, sevdikleriniz yanınızda iken keyfini çıkarın. Bir varmış, bir yokmuş hayatı, çokta ciddiye almayın, sevdiklerinize vakit ayırın. Kimse kefenine cep yaptırmamış, bu güne kadar…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.