Bülent TEZCAN, Serbest Avukat ( CHP Aydın Milletvekili)

Bülent TEZCAN, Serbest Avukat  ( CHP Aydın Milletvekili)
 1965 yılında Samsun Havza’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Havza’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup serbest avukatlık yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan Tezcan 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Aydın Milletvekili seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan yardımcılığı görevini de yürüten Bülent Tezcan;  olaylara sakin akılcı ve araştırmacı tavrıyla yaklaşması ile tanınıyor. Meclise verdiği soru önergeleri ve konuşmaları ile sıkı bir muhalefet milletvekili olduğunu, seçmenlerine gösteriyor.

Cumhuriyet Halk Partisinin, Seçim ve Hukuk işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olması dolayısıyla; yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimi için, partisinin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için:

ülkenin 76 milyonu kucaklayan bir cumhurbaşkanına ihtiyaç duyduğuna işaret ederek, İhsanoğlu'nun laikliğe, inananlara, geleneksel ve muhafazakar yapıya yatkın, saygılı, bütün toplum kesimlerini anlayan, hepsiyle buluşabilecek bir Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ifade etti.

Hemşehrimiz Sayın Bülent Tezcan’ın meclis çalışmalarını merak ve ilgi ile takip ettiğimizi bildiriyor, siyasi hayatının başarı ile yükselerek devam etmesini diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.