Anne ve İki Kızı, Sobadan Zehirlenerek Öldü

10 yaşındaki Sıla ve 13 yaşındaki Selen İnce ile anneleri Ümran İnce, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

Anne ve İki Kızı, Sobadan Zehirlenerek Öldü

10 yaşındaki Sıla ve 13 yaşındaki Selen İnce ile anneleri Ümran İnce, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

28 Nisan 2016 Perşembe 16:08
Anne ve İki Kızı, Sobadan Zehirlenerek Öldü
 Samsun'un Ladik İlçesi'nde engelli 10 yaşındaki Sıla ve 13 yaşındaki Selen İnce ile anneleri Ümran İnce, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

Olay bu sabah Samsun'un Ladik İlçesi'nde meydana geldi. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri olan Sıla ve Selen İnce kardeşlerin bugün okula gelmemeleri üzerine öğretmenleri evlerini aradı. Cevap veren olmayınca eve giden yetkililer, uzun süre kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi. Çilingir yardımı ile eve giren ekipler, engelli Sıla ve Selen kardeşler ile anneleri Ümran İnce'yi yatakta hareketsiz halde buldu. Yapılan  kontrollerinde, anne ve iki kızının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Anne ve iki kızının cesetleri, yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

EŞİ 5 YIL ÖNCE ÖLMÜŞ

Anne ve kızının ölümlerinin ardından ortaya çıkan dramları, yürekleri dağladı. En son cuma günü okula giden ve o günden bu yana kendilerinden haber alınmadığı belirtildi. Komşularının günlerdir haber alamaması üzerine okul idaresini arayıp çocukların okula gelip gelmediklerini sorması üzerine okul idaresi de 3 gündür okula gelmediklerini söyledi. Bunun üzerine okul yönetimi eve gidip kapıyı uzun süre çaldı. Açan olmayınca durum polise bildirildi. Eve giren ekipler korkunç manzara ile karşılaştı.

2 engelli çocuğuyla birlikte yalnız yaşayan 38 yaşındaki Ümran İnce'nin eşinin 5 yıl önce öldüğü, komşularının ve Kaymakamlığın yaptıı yardımlarla geçindikleri ifade edildi.

Son Güncelleme: 28.04.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.