Havza MYO Öğrencileri 101 Meşale ile Ay-Yıldız Yaptılar- Video Haber

Havza Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri 101 Meşale ile Türk Bayrağı Figürü yaptılar.

Havza MYO Öğrencileri 101 Meşale ile Ay-Yıldız Yaptılar- Video Haber

Havza Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri 101 Meşale ile Türk Bayrağı Figürü yaptılar.

18 Mart 2016 Cuma 14:36
 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksek okulunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler 101 meşale ile okul bahçesinde ay yıldız oluşturdular.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu ve Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği  tarafından düzenlenen etkinlikle okul bahçesinde 17 Mart Gecesi saat 10.00'da başlattıkları program ile sabah saat 04.00'de kadar Çanakkale'yi anlatan gösterimler ile sabahladılar.

Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural, Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat ve Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu tarafından yakılan kamp ateşi ile başlayan etkinlik okul bahçesine kurulan sahne ile öğrencilere Çanakkale Zaferi, Çanakkale’de yaşanan kahramanlık hikayeleri ve Çanakkale türkülerini içeren slayt gösterimi yapıldı.

Saat 00.00’ı gösterdiğinde Havza Meslek Yüksekokulu öğrencileri Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılını temsilen 101 adet meşale ile okul bahçesinde ay yıldız oluşturdular.

Okul Öğrencileri Sabah 04.00 itibari ile Havza Kevser Camii önünde yapılan program kapsamında dağıtılacak olan kırık buğday çorbası için hareket ettiler.

Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural, Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Havza Meslek Yüksekokulu ve Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği başkanı Şerife Acar Döndür, davetliler ve öğrenciler katıldılar.

Son Güncelleme: 18.03.2016 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.