İmam Hatip Lisesinde Kutlu Doğum Haftası

Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeni ile program düzenlendi.

İmam Hatip Lisesinde Kutlu Doğum Haftası

Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeni ile program düzenlendi.

21 Nisan 2016 Perşembe 20:23
İmam Hatip Lisesinde Kutlu Doğum Haftası
Samsun Haber - Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeni ile program düzenlendi.

Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Okul Müdürü Uğur Karabulut’un programın açılış konuşmasını yapmasının ardından okul öğrencileri tarafından ilahiler okundu.

Sahnelen oyunlar, okunan şiir, ‘Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet’ konulu sinevizyon gösterisi ve ilahilerin ardından ilçe genelinde Kutlu Doğum Haftası nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrencilerin ödülleri Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkan Vekili Mahmut Gümüştekin, Havza Emniyet Müdürü Ebutalip Aktaş tarafından verildi.

Programı Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkan Vekili Mahmut Gümüştekin, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, Havza Emniyet Müdürü Ebutalip Aktaş, protokol üyeleri ve davetliler izledi.

Son Güncelleme: 21.04.2016 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.