Havza Belediyespor: 2 –Termespor:0

BAL liginde Samsun derbisini Havza Belediyespor kazandı.

Havza Belediyespor: 2 –Termespor:0

BAL liginde Samsun derbisini Havza Belediyespor kazandı.

10 Şubat 2016 Çarşamba 20:56
Havza Belediyespor: 2 –Termespor:0

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup'ta mücadele eden Havza Belediyespor ile Termespor 14. Hafta erteleme maçında haftasında karşı karşıya geldi. BAL liginde Samsun derbisini Havza Belediyespor kazandı.

Havza Şehir Stadı'nda oynanan maçta Havza Belediyespor, Termepspor’u 2-0 yendi.

Karşılaşmayı Ankara Bölgesi Hakemi Aytaç Coşar yönetti. Coşar’ın yardımcılıklarını Serdar Osman Akarsu ve Osman Aydın yaptı. Karşılaşmada Emrah Berat Birsen dördüncü hakem, Emrah Uzun ise gözlemci  olarak görev aldı.

İlk yarısı 0 – 0 berabere biten karşılaşmanın devre arasında maç sırasında başına darbe alan ve hafıza kaybı yaşayan 55 numaralı formalı Fatih Şahin Müjde hastaneye kaldırıldı.

İlk yarısı berabere biten maçın ikinci yarısında 70. Dakikada Termespor’lu futbolcu Eray Özer 2. Sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

70. dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Havza Belediyespor 82. Dakikada Selçuk Hızarcı ve 90. dakikada Sönmez Yıldırım’ın attığı 1’er golle rakibini 2 – 0 mağlup etti. Bu sonuçla Termespor 7 puanla ligin 12. Sırasında yer aldı.son sırasında

Havza Belediyespor bu skor ile puanının 23’e yükselterek ligde 6. Sıraya yükseldi.

Maçı Havza Belediye Başkanı Vekili Kazım Yıldız, Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kalbur ve yönetimi ile çok sayıda sporsever izledi.

Son Güncelleme: 10.02.2016 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.