Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergilendi

25 Mayıs Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleşti.

Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergilendi

25 Mayıs Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleşti.

17 Mayıs 2016 Salı 10:37
Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergilendi

25 Mayıs Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleşti.  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına Kaymakam Alper Tanrısever, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, İlçe Emniyet Müdürü Ebu Tailp Aktaş, Okul Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velileri katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim İşliyen, “TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel ve ortaöğretimde bilim ve kültürün geliştirilmesine yönelik olarak Milli Eğitime bağlı okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Ezberci ve yalnızca kitaplara hapsolmuş bir eğitim anlayışı artık günümüzün küresel dünyasında geçerliliğini ve etkinliğini yitirmiştir. Öğrenciler arasında bilim ve kültürün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için bilim fuarları düzenlenmektedir Projelerin Hazırlanmasında emeği geçen Öğretmen , Öğrenci ve desteklerini esirgemeyen velilere teşekkür ederim.” dedi. Okul müdürünün konuşmasının ardından fuarın açılışı yapıldı. Fen-teknoloji, matematik, Görsel sanatlar  ve teknoloji tasarım öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerle beraber hazırlanan bilim fuarında  53 proje, 75 yağlı boya resim, 50 cam boyama, 60 değişik çalışmalar yanında onlarca tasarım çalışmaları  sergilendi. Öğrencilerin birbirinden ilginç çalışmalarını inceleyen İlçe Kaymakamı Alper Tanrısever ve protokol üyeleri yaptıkları buluşlar hakkında bilgi aldılar. Okul bahçesinde açılan bilim fuarı Okul öğrencileri ve davetliler tarafından büyük bir beğeni  topladı.

                Günün anısına proje çalışmalarında emeği geçen öğretmenlere okul  aile birliği ve okul idaresince hazırlanan teşekkür plaketleri takdim edildi. Ayrıca Proje Koordinatörü Matematik Öğretmeni Serkan Demirtaş Okul Öğretmenleri adına çalışmalarında kendilerine desteklerini esirgemeyen Okul Müdürü İbrahim İşliyen’e  Çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 17.05.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.